Beeldschermglazen

We leven in een tijd die zich kenmerkt door snelle technologische veranderingen.
Ontwikkelingen zoals de E-bookreader, Ipad, netbooks, Mp3 spelers volgen elkaar in sneltrein tempo op. Deze ontwikkelingen zijn spannend en fascinerend, maar ze vragen om flexibiliteit en aanpassingen, ook op het gebied van onze ogen. Steeds meer en veelal intensiever, wordt er op de kortere kijkafstanden een beroep gedaan op onze ogen. Dit kan leiden tot een verkeerde lichaamshouding, nekklachten, hoofdpijn of branderige ogen. Om te voorkomen dat zulke klachten ontstaan heeft Rodenstock speciale beeldschermglazen ontwikkeld.

Beeldschermglazen zijn speciaal ontwikkeld voor de korte en tussenafstand.
Met deze glazen kunt u, op deze afstanden, veel scherper en comfortabeler zien. Daarnaast ziet u ook veel meer dan wanneer u bijvoorbeeld een leesbril of een bril met multifocaalglazen gebruikt. De gezichtsvelden van beeldschermglazen zijn zo gemaakt, dat u als drager altijd met een ontspannen hoofd- en lichaamshouding kunt zien. Kortom; de beeldschermglazen van Rodenstock bieden u comfortabel en scherp zicht.

Ergo® Beeldschermglazen van Rodenstock
Rodenstock heeft een drietal verschillende categorieën beeldschermglazen ontwikkeld voor het zien op de korte en nabij kijkafstand. De Ergo beeldschermglazen zijn beschikbaar in de brillenglazen Multigressiv® Ergo Book, PC en Room en de volledig op maat gemaakte brillenglazen van Rodenstock: Impression® Ergo Book, PC en Room.

Post a Comment

 • Contact

  OKÉ Optiek
  Gronausestraat 1291
  7534 AK Glanerbrug (Enschede)
  Telefoon: (+31) (0)53 – 46 10 667
  Email: info@okeoptiek.nl

 • Openingstijden

  Maandag : Gesloten
  Dinsdag: 9.30 tot 18.00 uur
  Woensdag: 9.30 tot 18.00 uur
  Donderdag: 9.30 tot 18.00 uur
  Vrijdag: 9.30 tot 20.00 uur
  Zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur
  Zondag: Gesloten