Suncontrast

De diverse kleuren SunContrast zonneglazen van Rodenstock bieden u een optimale contrastwerking en tegelijkertijd een natuurlijke kleurweergave. Deze glazen geven 100% UV-A en B bescherming en is met name belangrijk en geeft veel kijkplezier op plekken waar je te maken hebt met een hoge  weerkaatsing van het licht, zoals naast of op het water, in de sneeuw en in de bergen.

OKE OPTIEK7

SunContrast
De SunContrast zonneglazen van Rodenstock hebben een UV-bescherming tot maarliefst 400 Nm.
100% UV-A en B bescherming is met name belangrijk op plekken waar je te maken hebt met een hoge weerkaatsing van het licht,zoals naast of op het water, in de sneeuw en in de bergen. Naast een optimale oogbescherming tegen weerkaatsingen,vermindert het contrast van wat u ziet ook op een dag. Dit heeft te maken met de hoeveelheid aan blauw licht in het zonlicht.  Door speciale contrastverhogende brillenglazen te gebruiken worden de blauwe lichtstralen naar een ideaal niveau teruggebracht  en zien kleuren en details er haarscherp en natuurlijk uit.

Kleuren SunContrast zonneglazen
Rodenstock heeft diverse kleuren SunContrast zonneglazen van bruin, groen tot oranje en zelfs speciale zonneglazen die geschikt zijn voor in het verkeer (SunContrast Drive).

Zo geeft SunContrast groen een zeer natuurlijke kleurweergave en beschermt uw ogen tegen hinderlijke schitteringen. Hierdoor kijkt u ontspannen. SunContrast bruin geeft een allround bescherming tegen hinderlijke schitteringen en zorgt voor een natuurlijke kleurweergave bij zowel goed als slecht weer. De geelbruine kleur, SunContrast Amber, verhoogt het contrast met name op de kleur groen en is daarom een ideaal brillenglas voor golven of andere sporten op een groene ondergrond. De kleur SunContrast oranje zorgt ervoor dat u contrastrijker ziet tijdens bewolking en bij overgangen tussen intens licht en schaduw. Met SunContrast oranje worden details zichtbaar. Dit glas is ideaal voor sporten en andere activiteiten zoals bergklimmen/ wandelen, tijdens de wintersport of fietsen (mountainbiken/ fietsen).

SunContrast Drive
SunContrast Drive zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de auto. Deze roodbruine kleur biedt optimale contrastwerking en tegelijkertijd een natuurlijke kleurweergave. Hierdoor kunt u de verkeerssignalen goed blijven herkennen. Het autorijden in zonnige omstandigheden wordt een stuk veiliger. SunContrast Drive zonneglazen bieden net als de overige SunContrast zonneglazen van Rodenstock maximale UV-bescherming tot 400 nanometer.

Post a Comment

 • Contact

  OKÉ Optiek
  Gronausestraat 1291
  7534 AK Glanerbrug (Enschede)
  Telefoon: (+31) (0)53 – 46 10 667
  Email: info@okeoptiek.nl

 • Openingstijden

  Maandag : Gesloten
  Dinsdag: 9.30 tot 18.00 uur
  Woensdag: 9.30 tot 18.00 uur
  Donderdag: 9.30 tot 18.00 uur
  Vrijdag: 9.30 tot 20.00 uur
  Zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur
  Zondag: Gesloten