Brillen

Op zoek naar een nieuwe bril? Oke Optiek heeft een afwisselende collectie vernieuwende monturen!

Bij OKÉ Optiek zijn we continue opzoek naar een mooie afwisselende collectie monturen en proberen daarbij steeds vernieuwend te zijn. Of het nu modern trendy, elegant of klassiek is, ons motto: voor iedereen is er een mooie passende bril te vinden!

 

Enkelvoudige glazen
Enkelvoudige glazen zijn brillenglazen die één sterkte hebben. Een sterkte voor veraf (bijvoorbeeld voor tijdens het autorijden) of dichtbij (bijvoorbeeld een leesbril om mee te lezen).

Multifocale glazen
Vanaf 40 jaar krijgen de meeste mensen meer moeite met het zien op korte afstand. Dit is een natuurlijk proces. Het wordt veroorzaakt door een verminderde elasticiteit van de ooglens en wordt presbyopie genoemd. In sommige gevallen kan een leesbril afdoende zijn, in andere gevallen is het geb wisselbrillenen.

Ontspiegeling
Ieder glasoppervlak reflecteert invallend licht, wat leidt tot vervelende schitteringen. Om dit te voorkomen kan uw opticien uw brillenglas voorzien van een goede antireflectie coating. Bovendien moet een coating krasbestendig, vuil- en waterafstotend, antistatisch en gemakkelijk schoon te maken zijn. De unieke ontspiegeling van Rodenstock, Solitaire® Protect Plus, bevat al deze elementen.

Mis geen moment met de Solitaire® Protect Plus ontspiegeling van Rodenstock
Met deze unieke ontspiegeling van Rodenstock is het nog nooit zo gemakkelijk geweest uw brillenglas schoon te houden. De Solitaire® Protect Plus heeft zo’n glad oppervlak dat stof en vuil zeer gemakkelijk te verwijderen is (het ‘one wipe’ effect). Bovendien heeft u door deze superieure ontspiegeling geen last van hinderlijke schitteringen van invallend licht en uw ogen blijven goed zichtbaar. Dit laatste komt door de mooie (kristal)heldere ontspiegeling. De Solitaire® Protect Plus is waterafstotend, uitstekend weersbestendig (tegen hitte en vocht) en antistatisch (trekt geen stof en vuil aan). Deze ontspiegeling heeft een zeer harde en duurzame toplaag en is daardoor uitstekend krasbestendig.

Meekleurende glazen
Onze ogen moeten zich de hele dag aanpassen aan verschillende lichtomstandigheden. Om tegen al deze verschillende lichtintensiteiten weerstand te bieden zijn meekleurende brillenglazen een uitkomst.

Beeldschermglazen
We leven in een tijd die zich kenmerkt door snelle technologische veranderingen. Steeds meer en veelal intensiever, wordt er op de kortere kijkafstanden een beroep gedaan op onze ogen. Bijvoorbeeld met computeren. Dit vraagt om flexibiliteit en aanpassing op het gebied van onze ogen. Een juiste beeldschermbril kan voorkomen dat er klachten ontstaan.


zis-onehenry-jullien-lunetierslights-by-designit-eyeweargantcharmant-titanium-perfectionprego-danish-designstepperenox-eyewearvannilook-occhialipersoljeepespritray-ban

Post a Comment

 • Contact

  OKÉ Optiek
  Gronausestraat 1291
  7534 AK Glanerbrug (Enschede)
  Telefoon: (+31) (0)53 – 46 10 667
  Email: info@okeoptiek.nl

 • Openingstijden

  Maandag : Gesloten
  Dinsdag: 9.30 tot 18.00 uur
  Woensdag: 9.30 tot 18.00 uur
  Donderdag: 9.30 tot 18.00 uur
  Vrijdag: 9.30 tot 20.00 uur
  Zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur
  Zondag: Gesloten